Atatürk İlkokulu

Vizyon: Düşünen, soran, sorgulayan okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantısıyla ilişkilendiren, toplumsal sorunların farkında olan ve bunlara çözüm üretebilen , yeniliklere açık, farklılıklara saygılı, özgüveni gelişmiş bireyler yetiştirmek.

Misyon: Okulumuz eğitim bölgesindeki ilköğretime ihtiyacı olan bütün vatandaşlara ulaşarak Milli Eğitim Temel ilkeleri ışığında imkanlarımızı azami ölçüde kullanarak eğitim ve öğretimi gerçekleştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.40 -14.40
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 436 212 11 02

WEB - https://musataturkio.meb.k12.tr

Adres - KÜLTÜR MAH. ATATÜRK BUL. FARABI İMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO: 56A MERKEZ / MUŞ

Yerleşim Yeri - Orman İl Müdürlüğü Karşısı , Farabi İHO bitişiği Muş/MERKEZ

Ulaşım Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır. Ulaşım hatta hizmet veren özel halk minibüsleriyle ya da özel araçlarla sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİ